torsdag 16 februari 2012

Dör det fler mänskor under kris än i krig.

När krisen sjunker under den normala jämviktskrisnivån så ökar självmorden dramatiskt. Folk skjuter, hänger, dränker och skär sej.

När krisen sjunker under den normala jämviktskrisnivån så ökar emigrationen kraftigt. Folk flyr eländet på många olika sätt. Samhället töms på mänskor.

Är kapitalisterna och deras anhängare nöjda nu?

onsdag 1 februari 2012

Att stanna kvar bakom EU/EMU-projektets murar och vallgravar är till att isolera sej. Så lämna gården gå genom porten och promenera ut på bryggan över vallgraven och ta steget ut i friheten. Ut från dårskapens högborg. EU/EMU-anhängarna och andra idioter gapar och skriker om att socialismen och kommunismen är död. Välkommen till verkligheten utanför ringmuren, det är kapitalismen som är död.

Det är kapitalismen som är död. Den brutala likskändningen fortgår fortfarande. Dödsryckningarna var hemska. Och som det stinker. Anhängarna försöker dra samhället i fördärv. Ingen och inget ska tydligen överleva. Det har rått krig och kris under hela kapitalismens historia. Nu är det förhoppningsvist slut med den perioden. Nekrofilin är motbjudande. Men den hyllas och firas som det högsta tillståndet inom den borgerliga kulturen via deras media.

EU/EMU-projektet är avarternas avvikelse från det sociala. Samhället ska inte ledas av ledarskap utan med demokrati. Så nu vill vi ha frid och fred på vår jord och inget jävla djävulskap eller ledarskap. Plundringens tid är förbi. Nu är det dags att öppna den nationella brottmålsdomstolen för att rens bort luket ur rabatten. För att ställa dom ansvariga förövarna till svars för eländet under det senaste seklet. För att göra rent hus efter dårskapen. För nu är det frågan om ansvar, hänsyn, omdöme och solidaritet.