onsdag 28 mars 2012



tisdag 6 mars 2012

<http://www.dn.se/debatt/sa-ska-vi-fornya-och-utveckla-var-politik-infor-valet-2014>

Varför blanda in sjukförsäkringen i skapandet av ökad arbetslöshet och lönesänkning

Den psykiska ohälsan ökar under den moderata samlingspatistiska regimen. Folk håller på att bli tokiga på grund att det allt mer ökande eländet under den politiska och ekonomiska diktaturen. Krig, kris, våld, utslagning, arbetslöshet, orättvisan‚ hån, hat, hot, hets, … ökar.

”Reformerna”, försämringarna och omfördelningarna räcker tydligen inte för det moderata samlingspartiet. Arbetarna får betala sina egna skattesänkningar med en lägre pension och sämre vård, skola och omsorg. Arbetarna får pengarna i näven istället för att bygga upp ett långsiktigt och stabilt samhälle. Lösningen är inte högerens lögn, propaganda och ett konstant förnekande.

Idioterna fattar inte att allting är i en ständig förändring. Grunden är att förvalta och utveckla inte att äga och förskingra, inte att plundra och ödelägga. Grunden är att överlämna samhället i ett bättre skick till nästa generation än man övertog det.

Inför omgående utan prut 6 timmars normalarbetsdag för att minska arbetslösheten och öka livskvaliteten.

Högeren saknar intelligens och kultur. Högeren ser inte framåt utan längtar tillbaks till fornstora dagar då arbetskraften bestod av livegna och dagsverkare.

Raseringen av samhället är i accelererande. Högeren hägnar in samhället i allt från EU/EMU-projektet till privata övervakade inhägnade områden utan insyn. Allt ska privatiseras. Idioterna lever ett eget liv. Högeren vill inte prata om saken. ”Moderata samlingspartiet gör anspråk på att representerar alla väljare.” Ja, tänk om det fanns så många idioter i landet. Då vore det ännu värre än idag.

Ställ idioterna till svars för sina illgärningar.

söndag 4 mars 2012