torsdag 26 augusti 2010

lördag 21 augusti 2010

söndag 15 augusti 2010

Kapitalisterna vill kontrollera en oreglerad marknad

Högeralliansen har sänkt inkomstskatterna med ~74 miljarder:- under mandatperioden 2006 - 2010. Mest för dom rika. Dom har kompenserat statskassan med att ta hälften av sjukförsäkringskassan samt försämrat för arbetslösa, pensionister och utslagna. Målet är lönesänkning för arbetarklassen samt privatisering av allt profitabelt som idag är i allmän regi. Högeralliansen vill, om dom vinner valet, sänka med ytterligare ~20 miljarder:- under kommande mandatperiod. Målet är att nå välfärdens ”kärna”; att staten ska stå för akutvården. Övrig vård ska hanteras av privat intressen, av sjukhus och försäkringsbolag. För dom som har råd. Andra, ickeprofitabla, får dras med åkommorna eller dö i förtid.

Det var fel att bilda dom rödgröna innan valresultatet. För nu är det sossarna som ställer och styr. Med den okarismatiska Mona i ledningen. Moderata samlingspartiets största tillgång. Väljarunderlaget minskar.

Samhället stagnerar under den rådande borgerliga regimen. Det är dags att inleda en stor politisk och ekonomisk sanering av samhället. Börja med högre löner för dom underbetalda, en progressiv skatteskala och en allmän 6h arbetsdag. Det kommer att driva fram en positiv och progressiv utveckling. Är du med?

söndag 1 augusti 2010

Vi styrs och kontrolleras av en Blå ekonomi

med ökande andel Svart ekonomi

Politiker Media Propagandan snackar om en Grön ekonomi

Målet är en Röd ekonomi