tisdag 18 september 2012


Herr excellensen är både orsak och verkan till att journalisten och fotografen fick sitta i drygt fjorton månader i fängelse 2011 - 2012. 
Herr excellensens uttalande om olämpligheten som han avrått ifrån, om varför åka dit om det var så farligt och om regimens blodtörstighet (som var nära att döda fångarna) försämrade bara för paret. I vanliga fall skickas objudna hem omedelbart. 
Herr excellensen har mycket att dölja vilket ännu en gång visar på hans omoraliska, orationella och ointelligenta beteende. Kopplingen med oljebolaget, Etiopiens armé och ett internationellt säkerhetsföretag i Gode, Ogaden. 
Herr excellensen är en typiskt aggressiv, egoistisk och oärlig typ. Som liknande florerar han vilt inom högeren. 
Herr excellensen har både olja och blod på händerna. 
Herr excellensen ville visa på avskräckande exempel. Lägg er inte i kapitalismens plundring. 
Herr excellensen är en bandit. 
Herr excellensens uteblivna protester i början var en strategisk handling för att avskräcka andra journalister att lägga näsan i blöt. 
Herr excellensen var delaktig i oljeexploateringen.
Herr excellensen känner till utplåningen av byar och massdöden.
Herr excellensen vet att journalister från New York Times och Daily Telegraph, som också befann sej i området, utvisades direkt. 
Herr excellensen vill alltid lägga allting bakom sej. Så att diktaturerna och förtrycket kan få fortsätta i kapitalismens intresse. 
Herr excellensen är ansvars-, hänsyns- och omdömeslös. 
Herr excellensen är brutal.

I boken ”Generell välfärdspolitik – bara magiska ord?” skriver (nuvarande finansminister) Anders E Borg 1968: ”Att på ett rationellt och humant sätt nedmontera den generella välfärdspolitiken, i syfte att öka den allmänna välfärden” ……………ännu en idiot till moderat samlingspartist 

Allt pekar på att avarterna utgör en separat parasitär livsform som har tappat många mänskliga funktioner eftersom dessa sköts av mänskorna: avarterna är förenklingen till sin spets. Dom tycks inte ha en egen ämnesomsättning men tycks ändå vara levande.

måndag 3 september 2012