onsdag 13 februari 2013


Reflektion över utrikesdeklarationen 2013.02.13
Den nordiska historien, full av inbördeskrig (familjefejder inom kungahusen) under tidens gång, har sen drygt ett par decennier ändrat karaktär till statskupper och interventionskrig under NATO-flagg och jänkebefäl (som i Afghanistan och Libyen) i kapitalismens tjänst jorden runt, på FNs, utvecklingens, miljöns och dom mänskliga fri- och rättigheters bekostnad. 
Herr excellensen anknyter till gammal nostalgi (Hansan, Tyska orden och den Svenska storhetstiden) i sina drömmer om en ny blomstringstid för kapitalismen. 
Sverige har avgett (militära) solidaritetsförklaringar till dom nordiska staterna och baltstaterna och till EU/EMU-projektet samt ingått partnerskap (icke officiell medlem) med NATO. Här rustas med förhoppning om en stark och enad kapitalistisk framtid. 
Regeringen hyllar fortfarande det idiotiska och byråkratiska EU/EMU-projektet. En gren på den kapitalistiska dårskapen. Med lagstadgad högerpolitik
Regeringen ser kapitalismens alla kriser och krig som framgångar. Och snackar om universella värden, frihet, demokrati och att världen krymper. Ja, herre du jävlar.
EU/EMU-projektet ska ha en gemensam spioneri- och angiveriverksamhet samt lögn- och propagandaverksamhet. 
EU/EMU-anhängarna kallar projektet för demokrati (!?), ”en kvalitetsunion med kvalitetsmedlemmar” (?!), som strävar efter att fler europeiska stater integreras. 
EU/EMU-anhängarna strävar efter gemensamma lagar, regler, institutioner, värden, intressen, pengar, hjältar, gudar, … och våldsmonopol. 
EU/EMU-projektet är en euforisk megalomani, som kostar invånarna bakom murarna en ofantlig massa pengar till ingen nytta eller glädje. 
EU/EMU-anhängarnas offentliga bild står i rak motsättning till verkligheten.
Regeringen ska särskilt satsa på att koppla samman kultur och täringsliv. Ja, herre du jävlar. Bevare oss väl för en sådan regering. 
Herr excellensen ska stärka sina mässande monologer med ökad närvaro på nätet - ”digital diplomati” - för att kunna sprida sitt jävla dravel. 

Stjärnfall
EU/EMU-projektet är lika lite Europa som Amerikas förenta stater är Amerika 

Inga kommentarer: