lördag 27 april 2013


”Självfallet ska all offentligt finansierad verksamhet vara av hög kvalitet - oavsett om det sker i offentlig eller privat regi”, skriver en anhängare av dagens idiotiska system
Självfallet ska allt offentligt finansierad verksamhet drivars i offentlig regi efter våra behov till självkostnadspris. Det finns ingen anledning att släppa in privata intressen där (heller), skriver en vän av ordningen. 
Då det rådande partisystem bara företräder ~3% av befolkningen (medlemmar) och saknar någon som helst form av hederlighet borde statliga och kommunala partibidrag dras in med en gång. Pengarna kan användas betydligt bättre.  
Partierna har blivit till opinionsbildande reklambyråer i eget intresse. Det saknas ideologi. Det finns ingen strategi bara taktik. Det levereras bara dagslögner. 
Partistödet var på över 1,2 miljarder:-/2010, ~5 miljarder:- under en mandatperiod. 
Över 70% av invånarna känner inte någon sympati för något riksdagsparti.
Kyrkan och det borgerliga partisystemet (idag ~250.000 medlemmar) förlorar medlemmar varje dag. Det gamla, förlegade, reaktionära, konservativa och fördummande håller på att dö ut. 
Psalmbogen, bibelen och lagbogen är idag liga värdelösa. Papperet duger inte ens till att torra sej i röven med (det är för tunt). 
Varför ska vi försörja en massa idioter som bugar, bockar och niger för våra fiender? 
Varför ska vi försörja ointelligenta, obegåvade, obildade, oärliga och ohederliga idioter?
Politiken har blivit till en isolerad, hemliga sekretessbelagd institution. Förbannade möghongar  
Det är bara idioter som röstar
Det är kun idioter der stemmer 

Inga kommentarer: