tisdag 28 maj 2013


När det ska invigas något då är politikerna, byråkraterna, borgarmedia och kapitalisterna - vip (very important people; mycket viktiga/betydelsefulla personer) - där och spelar apa.
Etablissemangets teater, som äter på skattebetalarnas bekostnad. 
Dagens politiker, byråkrater, borgarmedia och kapitalister är samhällsbevarande idioter i eget intresse. Dom försöker göra sej viktiga och betydelsefulla men är en skam för mänskligheten och en belastning för samhället. Dom springer varandras ärenden för egen vinnings skull. Något bedrägligare får man leta efter. 
Politikerna, byråkraterna, borgarmedia och kapitalisterna är samhällsförrädare av värsta sort. Rent ut sagt några jävla svin. Folket som betalar för eländet får stå på andra sidan skranket och glo, som publik, som kunder. 
Etablissemangets skådespel är kränkande, repressivt, regressivt, recessivt, degressivt, depressivt, degenererande, deprimerande, depraverande, reaktionärt och konserverande. 
Politiker, byråkrater, borgarmedia och kapitalister kan växla i sin karriär fram och tillbaga som lögn- och propagandamagare, när som helst, hur som helst. 
Det är bara idioter som röstar 
Politikerna, byråkraterna, borgarmedia och kapitalisterna ser och förstår inte skillnaden mellan kvantitativt och kvalitativt. ”Det är det sammanlagda antalet timmar som räknas. Fler måste arbeta längre.” Gapar ständigt dom primitive om för sin förbannade tillväxt. Men den produktiva utvecklingen då? Förr gallrade hela byn bedor. Idag kan man göra det men en maskin på en bråkdel av tiden. 
Arbete skapar välstånd, skriver borgarmedia, visst, men välstånd skapar arbete, kultur och så mycket mer. Allt och alla kan inte räknas i pengar. Pengarna är övervärderade och saknar substans. Allting kan skrivas av. Pengar är en fiktiv skuldsedel, försök till en samhällsbevarande garanti. 
Liberalismen är en irrlära 

Inga kommentarer: