lördag 27 december 2014

Den lokala monopolblaskan är totalt värdelös och helt meningslös. En skam för mänskligheten

Man tyckte att NST/HD/LP var en jävla högerblaska (med kända nazistiska sympatier - Jansson, Sommelius, Ander,…) men NST/HD/LP/SDS är ju sju gånger värre. Total dekadans och förfall. Helt hemsk. Hetsen mot arbetarklassen är förbannat utmanande och tradig. Det är lögner, förtal, förakt, fördomar och brutal propaganda. Det är en ständig manipulation. 
Den nya lokala monopolblaskan är både förvånansvärt och fruktansvärt rabiat och nihilistisk. Det är inga mänskor som bär sej åt på det sättet. 
Den nya lokala monopolblaskan är totalt vansinnig och militärisk. Malmöblaskan är en chock. Man känner inte alls igen sej. Det är den ena dumheten efter den andra. Liberalismen är ju rena dårskapen. 
Den nya lokala monopolblaskan är ett hån mot mänskors intellekt, erfarenhet och medvetande. 
Den nya lokala monopolblaskan är ombud för dom fyras gäng och en ohämmad megafon för kapitalismen. Övriga partier i riksdagen beskrivs som fullständigt obegripliga och onödiga. Dom fyras gäng tillkortakommande och övergrepp skylls på alla andra. Så kan det bli med mediamonopol. Folk och fä har inte en chans. Vi tänker inte förlänga prenumerationen. För den nya lokala monopolblaskan bådar inte gott inför framtiden. 
Den nya lokala monopolblaskan är inte allmängiltig utan i högsta grad udda och speciell. Som en byfåne. Den är livsfarlig för samhället. 
Den nya lokala monopolblaskan är rent idiotisk. 
Den nya lokala monopolblaskan har en usel språkkänsla. Försvenskningen pågår med att resterna av den skånska språket förvrängs, förtrycks och förnekas. Det heter tillexempel pågar och tösor i Skåne och ingenting annat. För att inte snacka om all den svamelskan. Var finns den skånska kulturen. 
Den nya lokala monopolblaskan påstår att det bor 1,3 miljoner skåningar i Skåne. Men det stämmer inte. En del av invånarna är udbölingar från alla väderstreck. Man är inte skåning bara för att man bor i Skåne. 
Det liberalerna tjatar om det inhägnade kapitalistiska lyckoriket är en jävla omöjlig drömvärld. Parasiternas och kannibalernas, sociopaternas och psykopaternas drömvärld. Det är inhumant i kubik. 
Den nya lokala monopolblaskan driver en asocial, inhuman och osolidarisk propaganda. Den är helt hemsk. 
Den nya lokala monopolblaskan visar sej vara en mögblaska. 
Den nya lokala monopolblaskan framställer sej som dårskapens megafon. Det som skrämmer en mest är att den nya lokala monopolblaskan är öppen anhängare av statsterrorismen. 
Den nya lokala monopolblaskan är en krigshetsare. Utan att se eller förstå att jänkekorporatismen är den värsta krigsförbrytaren sen andra världskriget. Det blir både obegripligt och obehagligt med liberalernas kärleksförklaring till jänkekorporatismen som frihetens och demokratins symbol, försvarare och förvaltare. Några liberaler är tydligen beredda att ta hur mycket stryk som helst för sin nihilism. Vettiga mänskor gör uppror och motstånd mot jänkekorporatismen. 
Av den historia man fick lära sej i skolan och samtid via media framgår att den härskande klassen/etablissemanget/entreprenörerna lever på att plundra och stjäla, berika sej på och missbruka andra (via lag-, avtals- och regelbrott, förtryck, påbud, konflikter, kriser och krig). Med all rätt enligt ståndssamhället/kapitalismen/liberalismen. Det är en väldigt primitiv, kränkande, deprimerande och motbjudande form av livssyn. 
Den nya lokala monopolblaskan hävdar och främjar den rikes/starkes/brutales/våldsammes rätt. Detta bevisar att den nya lokala monopolblaskan är en konservativ och inhuman blaska. Egentligen borde utgivningsrätten ur samhällelig synpunkt dras in för den nya lokala monopolblaskan. Den stora majoritetens historia och samtid, böndernas/soldaternas/arbetarnas, skrivs det ingenting om. 
Den nya lokala monopolblaskan är otroligt inskränkt och depraverande. Mycket av det som skrivs i den nya lokala monopolblaskan är mest för syns skull. Taktiken och strategin är att när sanningen kommer fram är det mesta glömt. Förhoppningsvis är den nya lokala monopolblaskan nerlagd inom ett par år. Den tjänar inget gott. Den förtjänar ingen uppmärksamhet. 
Liberalismen är en irrlära.  

Inga kommentarer: